27 februari 20232 Minuter lästid

Hur välrenommerad är caravanmarkt24?

5 staplade byggklossar, var och en symboliserar en betygsstjärna

Vem står bakom caravanmarkt24?

Caravanmarkt24.de lanserades 2021 i Berlin-Kreuzberg som den första och enda online-auktionsplattformen för husbilar och husvagnar. Grundarna och medarbetarna är erfarna experter inom husvagnsbranschen och har en djup förståelse för marknaden och kundernas behov.

Caravanmarkt24 står för värden som ärlighet, transparens, professionalism, innovation och enastående kundservice. Särskilt viktigt för oss: Säljarna använder caravanmarkt24 helt kostnadsfritt. Det finns inga noteringsavgifter för säljare och naturligtvis inga andra kostnader. Vid en försäljning betalar köparen en provision, som vi använder för att finansiera oss själva. Vill du veta mer om oss? Lär känna grundarna här

Varför caravanmarkt24?

Sedan dag ett har vi varit övertygade om att det kan vara enkelt att sälja en begagnad husbil eller husvagn - och att det ska göras helt online. Allt vi gör är därför centrerat kring en nyckelfråga:

Hur kan vi använda digitaliseringen för att göra försäljningen av husbilar och husvagnar online så bekväm, säker och tillfredsställande som möjligt?


Till skillnad från alla andra försäljningsplattformar anordnar vi på caravanmarkt24 därför online-auktioner. Onlineauktionen är den mest effektiva försäljningsformen, eftersom det är det enda sättet att regelbundet uppnå det bästa priset för säljaren genom ett budkrig.

Övertygande vittnesmål

På caravanmarkt24 har hittillsöver 5.000 online-auktioner genomförts framgångsrikt. Det innebär att caravanmarkt24 nu har utvecklats till ett verkligt alternativ till de vanliga försäljningsportalerna.

För många av våra säljare har vi kunnat uppnå stora framgångar. Ta del av framgångshistorierna från våra nöjda kunder och ta reda på vad riktiga husbilsägare har att säga om att sälja sin husbil på caravanmarkt24.de:

  • Hur Norbert kunde sälja sin Dethleffs husbil helt online på mindre än tre dagar
  • Tre goda skäl till varför Angela i framtiden bara skulle sälja en husbil via caravanmarkt24
  • Vad skiljer caravanmarkt24 från alla andra portaler för husbilsköp enligt Volker

 

Så fungerar försäljningen av husbilar

Skapa helt enkelt din gratis försäljningsannons online på under 15 minuter och erbjud din husbil eller husvagn till försäljning till över 250 ansedda specialiserade återförsäljare samtidigt. Ta emot erbjudanden om att köpa ditt fritidsfordon under en budgivningsperiod på högst 24 timmar och sälj till det högsta budet efter auktionens slut, men bara om du är nöjd med det högsta budet. Om ditt lägsta försäljningspris inte uppnås i slutet av budgivningsprocessen finns det naturligtvis ingen skyldighet att sälja. Spara tid och nerver och gör allt bekvämt från ditt eget hem - det är så försäljning fungerar idag! Få icke-bindande information nu och sälj din husbil med lätthet.