Vår vision om en bättre försäljningsupplevelse för husbils- och husvagnsägare

Vi är övertygade om att digitaliseringen i allt högre grad påverkar alla områden i våra liv. Och vi tror att tekniska framsteg förbättrar saker permanent. Ur vår synvinkel gäller detta även försäljningen av ett begagnat fordon. Därför finns det en central vägledande fråga bakom allt vi gör:

Hur kan vi göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att sälja husbilar och husvagnar genom digitala verktyg och processer?

caravanmarkt24.de erbjuder dig en innovativ online-lösning som gör det enkelt och roligt att sälja ditt fordon. Sälj din husbil eller husvagn på nolltid till bästa marknadspris och spara tid och nerver på samma gång. Allt online och bekvämt från ditt eget hem - så fungerar försäljning idag!

Oleg Rubinov - Grundare / co-CEO / COO
Oleg började arbeta i sin fars bilaffär i unga år och lärde sig verksamheten från grunden. Under de senaste åren har Oleg tagit över verksamheten, gradvis utökat den och handlat med över 400 fordon per år. Sedan 2019 har han mer och mer specialiserat sig på begagnade fordon från camping- och husvagnssegmentet och säljer fordon med sitt team till kunder från hela landet. Genom sin 10-åriga karriär som återförsäljare av begagnade bilar är han mycket väl förtrogen med köparnas och säljarnas behov. Han är medgrundare av caravanmarkt24.de och ansvarig för den operativa affärsutvecklingen. Oleg har en examen i företagsekonomi och är en passionerad bilförare.
Peter Siemen - Grundare / co-CEO / CTO
Peter har varit hemma i Berlins startup-värld i mer än ett decennium. Kundcentrerad produktutveckling genom innovativa molnarkitekturer och datadriven mjukvaruutveckling är hans tekniska specialiteter. Hans yrkeskarriär började 2009 som mjukvaruingenjör inom maskininlärning på Nokia Maps i Berlin. Efter bara två år följde han marknadens uppmaning och startade sin egen verksamhet som Machine-Learning Consultant och utvecklade innovativa mjukvaruprodukter för företag som Zalando, Zanox och en handfull andra Berlin-baserade start-ups. Från 2014 till 2019 ledde Peter utvecklingen av onlinekonstplattformen Juniqe.com som CTO. År 2019 grundade han 'Peter Siemen Cloud Solution Engineering UG' för att stödja företag som frilansande molnlösningsarkitekt. Peter är medgrundare av caravanmarkt24.de och ansvarar för den tekniska produktutvecklingen.